MotoGP 17 vychází v červnu, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MotoGP 17 vychází v červnu, sledujte trailer

MotoGP 17 vychází v červnu, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 6. 2017 08:00 7
Reklama

Oficiální videohra doprovázející závody silničních motocyklů MotoGP 17 dorazí na trh 15. června a již s dvoutýdenním předstihem se hlásí o slovo formou nového traileru. Ten láká na aktuální ročník sezóny posvěcený plnohodnotnou licencí.

Ta mimo jiné přinese více než sedmdesát jezdců i z historie těchto závodů, a to napříč všemi hlavními třídami závodů. Každopádně co se oficiální licence MotoGP týče, tak v rámci té hra nabídne všechny okruhy současného seriálu i propracovaný režim kariéry. Navrch se mohou fanoušci jednostopých strojů těšit i na možnost zahrát si na opravdového závodního manažera.

V roli toho se budou moci starat nejen o samotné jezdce, ale i o jeho tým a celkové zázemí, obstarávat technickou stránku závodů a koneckonců bude třeba mít na paměti i správu finančních zdrojů. Oficiální web hry nadále slibuje přítomnost režimu rozdělené obrazovky i on-line režimy a v neposlední řadě i vylepšenou technickou stránku hry.

Díky tomu zkušenostmi ostřílení tvůrci z Milestone vydají v polovině června titul, který nabídne stabilních a pro závodní tituly důležitých šedesát snímků za vteřinu napříč všemi platformami. Navrch vývojáři slibují autentické zvuky motocyklů i přepracovanou umělou inteligenci, jež slibuje přinést jak jinak než dosud netušenou výzvu.

MotoGP 17 si každopádně můžete předobjednat na Xzone již nyní a o kvalitách hry se budete moci přesvědčit již brzy sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama