Prey se naučil používat výkon PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prey se naučil používat výkon PS4 Pro

Prey se naučil používat výkon PS4 Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 6. 2017 06:34 4
Reklama

Arkane Studios vypouštějí do světa významný update pro svoji akci Prey, jež se díky němu nově naučí více funkcí v případě mocnějšího PlayStationu 4 Pro. Vedle toho ale samozřejmě nebudou opomenuti ani ti ostatní hráči na jiných platformách, kteří se dočkají řady větších či menších oprav.

Nás však dnes mnohem více zajímají vylepšení týkající se PS4 Pro. Ty mají podobu bohatších a věrnějších odrazů, kvalitnějších stínů i ostřejších textur (kterých zároveň rychlejší konzole dokáže načítat více naráz a ve větším předstihu). Hráči se mohou za další těšit na navýšení hodnoty anizotropního filtrování na 16x (původně byla čtvrtinová), ubrání dynamické úpravy detailů odvislé od vzdálenosti od objektů i prodloužení vzdálenosti vykreslování dynamického nasvícení scén. A nakonec se ve hře dočkalo zlepšení i chování částicových efektů.

Kolem a kolem by PS4 Pro verze Prey měla být na pohled hezčím zážitkem a rozdíl by měl být k rozeznání hned na první pohled. Aktualizace je přitom v případě PlayStation 4 verze k mání již nyní, další platformy se oněch přislíbených oprav dočkají co nevidět.

Prey i konzoli samotnou můžete pořídit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama