Project Cars 2 odhaluje vozy značky Porsche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 2 odhaluje vozy značky Porsche

Project Cars 2 odhaluje vozy značky Porsche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 6. 2017 12:40 1
Reklama

Po možnosti nahlédnutí do zákulisí vývoje Project Cars 2 a toho, jak vzniká co možná nejvěrnější virtuální kopie sportovního McLarenu 720S tu máme příležitost další, tentokráte věnovanou Stuttgartské automobilce s českými kořeny.

Řeč je pochopitelně o vozech značky Porsche, které do Project Cars 2 rovněž zavítají a které opět slibují být co možná nejvěrnější svým originálům. A i jako minule dostává ve videu slovo opět tovární jezdec automobilky. Tím je tentokrát Patrick Long.

Ten na přiložených záběrech nejprve hovoří o zkušenostech s automobilkou jako takovou a popisuje svoji práci se značkou jako prostou výsadu. Vedle toho vozy tohoto výrobce popisuje jako vždy inteligentní a precizní stroje, a to i napříč mnohaletou historií. Svá slova i náklonnost k výrobci nadále dokládá prohlášením, že vlastní Porsche 911 z prakticky každé dekády dlouhé existence tohoto modelu a vlajkové lodi výrobce.

A jak vidno, Patrick Long měl v souvislosti s Project Cars 2 na starosti prakticky to samé, co ve videu před ním Chris Goodwin. V reálném životě zaměstnává Long tvůrce automobilů svojí zpětnou vazbou týkající se detailního nastavení vozu a ani v případě Project Cars 2 to tedy není nijak zásadně odlišné. Patrick Long dohlíží na vývoj vozů této značky v rámci hry a pomáhá tvůrcům vytvořit co možná nejrealističtější zážitek.

Ten by měl v ideálním případě přivézt na obrazovky hráčů ten stejný pocit, zaujetí i výzvu jako v případě vozů reálných. Řeč přitom není pouze o moderních speciálech, ale i o letitých veteránech, ze kterých se budou moci hráči Project Cars 2 rovněž těšit. Na to konto Long dodává, že hra slibuje přinést i zážitky zcela nevšední a z historie značky Porsche dodat vozy takové, se kterými se drtivá většina smrtelníků ani nikdy nesejde.

Posouzení úspěšnosti takový snah však z pohledu nás hráčů bude možné nejdříve až ve druhé polovině roku. Tehdy hra vychází na PC a na konzolích. Již nyní je ale každopádně možná předobjednávka hry na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama