Star Trek Bridge Crew zdarma s HTC Vive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Trek Bridge Crew zdarma s HTC Vive

Star Trek Bridge Crew zdarma s HTC Vive

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 6. 2017 09:44 5
Reklama

HTC oznamuje, že až do odvolání se všichni budoucí majitelé zařízení virtuální reality HTC Vive mohou těšit z příjemného dárku – ze strategie Star Trek: Bridge Crew, jež právě dorazila na trh na PC (kde nabízí i podporu Oculusu) a na PlayStation 4 pro PSVR.

Děj hry se odehrává v alternativní realitě vytvořené filmem z roku 2009 (takzvaná Kelvin Timeline) a hráči se v ní zhostí role kapitána U.S.S. Aegis, který pátrá po novém domově pro národ Vulkánců. A jistě netřeba dodávat, že to bude pouť nacpaná řadou nebezpečí, jež může mít kupříkladu podobu nepříliš přátelských a notoricky známých Klingonů.

Aegis však nebude jediným korábem hry a v rámci samostatných scénářů (něco jako skirmish režim nacpaný proměnlivými výzvami) se mohou hráči těšit i na starou dobrou Enterprise, která je již celé dekády známá jako domovská loď kapitána Kirka.

Níže si také můžete prohlédnout launch trailer, kterým Ubisoft odhaluje ze hry to nejdůležitější a kterým také láká na můstek futuristických korábů vzdálené budoucnosti. Ty bude možné navštívit jak v rámci singleplayerové kampaně a s přispěním umělou inteligencí ovládaných botů, tak i v rámci on-line multiplayeru v režimu kooperace na jediné virtuální palubě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama