Ve hře Extinction se lidé brání invazi obrů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve hře Extinction se lidé brání invazi obrů

Ve hře Extinction se lidé brání invazi obrů

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2017 15:00 5
Reklama

Je vždycky fajn pustit se do křížku s někým, kdo je o několik hlav větší. Nebo o několik metrů. Toho se držela studia Iron Galaxy a Maximum Games, v jejichž koprodukci vzniká nová hra Extinction.

Zatímco v historii lidstvo bojovalo samo se sebou, ve světě, ve kterém se Extinction odehrává, jsou mnohem větší nebezpečenství, než je člověk. Místní legenda o nich hovoří jako o Ravenii, o armádách obrovských monster lačnících po krvi, kteří už jednou v minulosti lidstvu hrozily jeho vyhubením.

Jenže Ravenii přišli, a jen pár elitně vycvičených vojáků se jim umí postavit. Jednoho takového vidíme v prvním traileru a jednoho takového se chopíme i v kampani. Avil, jak se jmenuje, je vybaven dovednostmi, díky kterým padesátimetrové obry dokáže skolit. Frenetická akce Zatím vypadá poměrně slibně. Kraig Kujawa z Iron Galaxy říká, že jsou ve studiu spokojení s tím, jak je novinka neúprosná.

„Máme radost, že se nám povedlo vytvořit takhle rychlou, fluidní hru a těšíme se, až vám hru představíme na E3,“ řekl. „Zážitek každého hráče bude odlišný, protože se každý musí vypořádat s tím, jak obry zabít a jak zachránit lid před příchozí katastrofou,“ dodal Derek Neal z Maximum Games. Extinction vyjde zkraje příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama