Holland ví, koho obsadit do role Sullyho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Holland ví, koho obsadit do role Sullyho

Holland ví, koho obsadit do role Sullyho

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2017 12:49 2
Reklama

Konečně se o něco více začíná hovořit o filmu Uncharted. Konečně víme, kdo bude hrát Nathana Drakea, byť v jeho mladé podobě, a teď už také víme, koho by si Tom Holland přál do role svého parťáka Victora Sullivana.

V rozhovoru pro Yahoo Movies Holland vyjádřil svůj názor, že podle něj by se do role Sullyho nejvíce hodil Chris Pratt nebo Jake Gyllenhaal. „Myslím, že by takové obsazení bylo vážně super. Kdyby to byl starší film, myslím, že by Chris mohl hrát přímo Natha, ale zároveň si myslím, že se náramně hodí i pro Sullyho,“ řekl. A „úplně stejně cool“ by byl v této roli zmíněný Gyllenhaal. Tipy to možná nejsou špatné, ale jen za předpokladu, že bude mladému Nathanovi tak deset let.

Holland, který se dostal do povědomí fanoušků muzikálem Billy Elliot nebo rolí Spider-mana z Kapitána Ameriky (a který se dočká i vlastního celovečerního filmu právě coby Spider-man), byl do role mladého Nathana Drakea obsazen minulý týden. Dosud ale není jasné, zda se bude jednat o hlavní postavu chystaného snímku, nebo zda nakonec vznikne klasický film s dospělým dobrodruhem s retrospektivními prvky. Nebo zda alespoň dostanou oba stejný prostor.

Něco nám ale říká, že mladý Nathan je samotnou hlavní postavou. Pokud by se ve scénáři dospělý Drake přeci jen objevil, mohl by jej stále někdo ze zmíněné dvojice hrát a nemusel by je Holland vysněně obsazovat „jen“ do role Sullivana.

Stále ještě dvacetiletý Brit k roli přišel jako slepý k houslím: „Moc jsem o té sérii nevěděl. Bavil jsem se jednou s Tomem Rothmanem ze Sony o tom, co bych chtěl dále točit za filmy, a já jsem měl prostě jen nápad udělat mladého Nathana Drakea. Mohlo by to být něco, co by diváky zaujalo. Bavili jsme se s Shawnem (Levym, režisér filmu, pozn. redakce) o potenciálu vytvořit vlastní příběh než se držet videoherních předloh, a zdá se, že to některé fanoušky opravdu zaujalo,“ řekl.

Tomu se říká štěstí. Holland svou roli díky svému přístupu dostal a teď už musí jen čekat na další herecké kolegy, aby se mohlo začít natáčet. Tak snad do té doby příliš nezestárne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama