Karetní Elder Scrolls: Legends je na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karetní Elder Scrolls: Legends je na Steamu

Karetní Elder Scrolls: Legends je na Steamu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 6. 2017 15:02
Reklama

Na Steam a na Android nově dorazilo karetní RPG The Elder Scrolls: Legends, které již nějaký ten pátek bylo dostupné skrze nepříliš rozšířený launcher Bethesdy. Nyní si již ale mohou zahrát i ti hráči, kteří dedikovaný spouštěcí program používat nechtějí a všichni se přitom mohou nově těšit i z objemného patche, který mimo jiné přináší i režim diváka.

Nováčky můžeme každopádně naladit na zdarma distribuovaný titul nabízející jak sólový režim, tak i na pochopitelnou implementaci kompetitivního multiplayeru a PRG prvky v podobě vylepšitelných karet. Sympatické je pak v tomto momentě zejména to, že si do hry na nové platformě mohou hráči přenášet své balíčky karet z odlišných zařízení.

Bethesda tímto pokračuje v rozšiřování svého mobilního portfolia, pro které znamenal překvapivý boom úspěch strategie Fallout Shelter, která již ostatně na zmiňovaný Steam dorazila už koncem března.

Kromě mobilních platforem (na iOS jsou Legends hratelné již od dubna) je hra od tohoto týdne skrze Steam dostupná na PC i Macu a jelikož za vyzkoušení opravdu nic nedáte, tak nezbývá než vyzvat k testování. O své dojmy se pak s námi určitě podělte v přiložené diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama