Quantic Dream chválí prodeje Heavy Rain
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantic Dream chválí prodeje Heavy Rain

Quantic Dream chválí prodeje Heavy Rain

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 6. 2017 16:19 5
Reklama

Krom toho, že studio Quantic Dream pracuje na ještě neoznámené hře i na očekávaném futuristickém Detroid: Become Human, tak ani na minulost zřejmě není radno zapomínat. Řeč přitom není o dalším plánovaném HD remaku, ale o celkových prodejích adventurního thrilleru Heavy Rain, který napříč dvěma platformami dokázal během sedmi let od zahájení prodejů pokořit celkem významný milník.

Kombinovaně se totiž na PlayStationu třetí i čtvrté generace prodalo na 4,5 milionů kopií hry, a to jak v digitální podobě (která se beztak týkala zejména modernější PS4), tak i v rámci krabicových verzí hry, které dříve znamenaly i PS Move edici.

Směrodatné je pro tým poté zcela určitě i to, že v roce 2013 byla cifra prodaných kopií o 1,5 milionu menší a je tedy zjevné, že se sázka na opětovné vydání lehce vybroušené kopie hry pro PlayStation 4 zjevně vyplatila. Vzhledem k menší reklamní kampani a s přihlédnutím ke konečné cifře se pak dá předpokládat i to, že si PS4 kopii hry pořídili i někteří fanoušci originálu.

Tuto i další hry studia Quantic Dream si pak pochopitelně můžete pořídit i na Xzone, kde je mimo jiné k mání i v balíčku s Beyond: Two Souls. V diskuzi se s námi následně můžete podělit o své případné dojmy ze hry, která je přímo definicí toho, co v Quantic Dream umí nejlépe – na příběhu založené adventury, které často stačí pouze sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama