realElPresidente v traileru na Tropico 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka realElPresidente v traileru na Tropico 6

realElPresidente v traileru na Tropico 6

David Plecháček

David Plecháček

2. 6. 2017 09:24
Reklama

Lekce z geografie – víte, co leží na východ od Floridy, na sever od Kuby nad Bahamami, a na jihovýchod od Bermud? Kdo odpověděl, že Atlantský oceán a jinak vůbec nic, je vedle. Leží tam totiž fiktivní stát, do jehož čela usedneme v šestém díle série Tropico.

O pokračování slavné diktátorské série jsme se dozvěděli díky teaseru, který se objevil na YouTube kanále vydavatelství Kalypso Media. Trailer příhodně pojmenovaný Rule Again nepředstavuje nikoho jiného než věhlasného El Presidente. Jako správný vůdce jednoho z karibských států popíjí dobrý alkohol a kouří oblíbený doutník. Ke státníkovským stereotypům ale můžeme pomalu řadit i sociální sítě – ani jim se El Presidente neubránil.

Na místní obdobě Twitteru, totiž na Spitteru, má panovník přezdívku @realElPresidente. Poslední zpráva, kterou napíše, zní „Čas vrátit se do hry“. Chybí nám tam teď už ikonické slovíčko covfefe. Ze Speetu ale i tak plyne, že se dočkáme pokračování. Podle traileru už příští rok.

Poslední díl vyšel už v roce 2014. Tehdy ale museli brát vývojáři zřetel na minulou generaci konzolí. Tentokrát Tropico 6 vyjde jen na PC a Xboxu One a PlayStationu 4. Uvidíme, kam se po grafické a herní stránce série posune. Jedná se o jednu z mála strategií, která pravidelně na konzolích vychází. Ovládání na gamepadu je skoro až překvapivě pohodlné, o čemž se mohli hráči přesvědčit i díky tomu, že byl pátý díl v nabídce PS Plus. Na svůj debut v Games with Gold ale série čeká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama