Shadow of War se opozdí, vyjde až v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War se opozdí, vyjde až v říjnu

Shadow of War se opozdí, vyjde až v říjnu

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 6. 2017 08:09 2
Reklama

Odhalení chystaného pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor z roku 2014 nás potěšilo nejen proto, že se nám první hra dost líbila, ale také proto, že s ohledem na stanovené srpnové datum vydání nás od Shadow of War nedělilo tolik času. Nakonec to ale vypadá, že si budeme muset počkat o něco déle.

Vývojáři ze studia Monolith totiž oznámili, že se start hry posouvá na 10. října letošního roku. V příspěvku na blogu jako zdůvodnění použili klasickou formulku, že jim čas navíc umožní přinést hráčům co nejkvalitnější produkt a ty nejlepší herní zážitky. Příspěvěk na blogu uvádí, že Shadow of War rozvíjí veškeré prvky hratelnosti, které přinesl první díl. Herní svět, příběh, RPG systémy a samozřejmě i systém Nemesis doznají výrazných změn. Vývojáři slibují, že na hře budou do poslední chvíle tvrdě pracovat a na E3 z ní ukáží více.

Shadow of War měl původně vyjít 22. srpna letošního roku, odsouvá se tedy jen o necelé dva měsíce. V uplynulém týdnu jste si mohli přečíst Davidovy dojmy z hraní, které načerpal při návštěvě londýnského pre-E3 eventu. Doufejme, že vývojáři čas navíc využijí mimo jiné k aspoň mírnému zlepšení grafického zpracování, které z videí působí přinejlepším rozporuplně. Největším lákadlem je však stále bezesporu systém Nemesis, s nímž bychom si i v pokračování měli užít kopici legrace.

Původní Shadow of Mordor vyšel v létě 2014 a přinesl klasickou open world hratelnost, brutální souboje, které se dají přirovnat k systému z Batmanovy arkhamské série, to vše zaobaleno do oblíbeného světa Tolkienovy Středozemě. Příběh hraničáře Taliona sice nepatřil k těm nejzapamatovatelnějším, plně to však vynahradil zmiňovaný systém Nemesis, díky němuž jste si mohli z průměrného orka několika neúspěšnými souboji vytvořit skutečně vražednou bestii. Zajímavá byla i možnost do jisté míry ovlivňovat vztahy v řadách nepřítele. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama