Tekken 7 je venku, sledujte launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 je venku, sledujte launch trailer

Tekken 7 je venku, sledujte launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 6. 2017 09:47 5
Reklama

Co by to bylo za launch velké a očekávané hry, kdybychom se obešli bez bombastického a tou nejvyšperkovanější akcí nabitého traileru? Ani čerstvě vydaný Tekken 7 pochopitelně není výjimkou a hru si můžete nově stahovat z digitální distribuce, anebo pro ni zaskočit do kamenných prodejen.

A právě ona nová ukázka příhodně pojmenovaná Bring the Fights vás přesně k tomuto má také patřičně nalákat. Jeden a půl minuty záběrů v tomto případě odhaluje řadu bojovníků, rozmanitá prostředí hry a všechno to, co tvůrci dokázali s poslední generací Unreal enginu vytvořit.

V případě sedmého dílu hry se mohou hráči těšit na více než 36 bojovníků z celého světa, na lokání i on-line multiplayer a i na plánované lákadlo v podobě celosvětového šampionátu jménem The Tekken World Tour.

Více o tom vám již může odhalit oficiální stránka tohoto turnaje, zavítat pak ale určitě můžete i na Xzone, kde je hra již pro všechny zainteresované platformy aktuálně dostupná, a to i ve speciálních edicích, jež mají potenciál potěšit i ty největší fanoušky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama