Ashes of Creation má dostatek financí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ashes of Creation má dostatek financí

Ashes of Creation má dostatek financí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 6. 2017 11:16 2
Reklama

Tvůrci nadějného a bez pochyb velmi ambiciózního MMORPG Ashes of Creation oslavili úspěch v rámci crowdfundingové kampaně na Kickstartertu a původní požadavek 750 tisíc dolarů překročili hned několikrát. Celkem dokázali vybrat přes 3,25 milionů dolarů (tedy něco přes 76 milionů korun) a vzhledem k tomu, že setrvačnost kampaně nijak nepolevovala, tak se rozhodli, že ji ještě mírně odlišnou cestou prodlouží.

Pro všechny ty, kteří hru nepodpořili a rádi by tak ještě před jejím vydáním učinili, připravují autoři prodloužení kampaně, jež se v průběhu června objeví na oficiálním webu. Zároveň tím vývojáři uspokojí ty, kteří by rádi použili kupříkladu PayPal, který není s Kickstarterem zcela kompatibilní.

K tomu tvůrci navíc i slibují dodat i další dodatečné cíle kampaně, které ale nutně neznamenají obsahově bohatší hru a které se navíc nebudou odvíjet od množství vybraných financí, ale od počtu podporovatelů. Všechny tímto způsobem získané odměny se potom budou týkat i těch, kteří hru podpořili již v rámci Kickstarteru a ve své podstatě jde pouze o řadu větších či menších bonusů přímo do hry.

Detaily můžete zahlédnout v aktuálním příspěvku na Kickstarteru a my vás nyní můžeme pozvat ještě ke dvojici čerstvých videí. To první je ukázkou skutečně nádherně propracovaného světa hry a je příslibem toho, že až hra (snad) v roce 2018 dorazí, tak bude skutečně nač koukat. Posuďte sami:

To druhé je pak komentovanou procházkou vývojářským studiem a ukázkou toho, jak hra vzniká, kdo na ní pracuje a jakou momentálně v rámci týmu vyvíjí činnost. I tyto záběry určitě stojí za pozornost a lze v nich, mimo jiné, zahlédnout samozřejmě i samotnou hru.

Pro bližší představení Ashes of Creation vás pak můžeme pozvat k přečtení našeho předešlého příspěvku, ve kterém jsme se detailněji věnovali rozboru unikátního a hráči utvářeného světa, ve kterém je dynamické absolutně vše – od osad NPC postav až po zákony herní ekonomiky.

Pro další informace pak doporučujeme navštívit web hry a případně i YouTube kanál, kde se to nedlouho po odhalení hry již hemží mnoha ukázkami jednotlivých aspektů hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama