V Serial Cleaner budete uklízet místa činu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Serial Cleaner budete uklízet místa činu

V Serial Cleaner budete uklízet místa činu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 6. 2017 09:22
Reklama

Polský tým iFun4All dává skrze magazín GameSpot vědět o sobě a o vyvíjeném humorném titulu Serial Cleaner. V této hře se zhostíte role nájemného uklízeče, který musí po ostatních odvádět tu pravou špinavou práci – uklízet místa činu.

Serial Cleaner s tedy aktivně zabývá tím, nad čím se většina hráčů ostatních akcí nikdy ani nepozastavila – co se děje s padlými nepřáteli? Někdo je přeci musí uklízet, a právě v tu chvíli vchází na scénu elegantní třicátník, těžká stylizace 70. let minulého století a inspirace dnes již kultovními snímky Pulp Fiction a Fargo od bratrů Coenových.

Přiložené obrázky i komentované zákulisní video přitom odhalují jediné – Serial Cleaner se rozhodně nebere vážně a pokud zabrouzdáte na Steam, kde je hra již přístupná v rámci programu předběžného přístupu, tak se o tom ostatně můžete přesvědčit i vy sami.

Kromě odstranění těl je pak zapotřebí také zničit či odstranit důkazy, zbraně i další indicie, které by mohly vést k odhalení zaměstnavatele.

Sami si tak osaháte poněkud bizarně reálnými místy činu inspirované lokace, kde se to jen hemží nepřáteli v podobě policie i zvědavých civilistů. Na scénu tedy musí nastoupit svižná akce s prvky stealth, ve které je zapotřebí činit okamžitá rozhodnutí a úspěšně objevovat to, jakým způsobem se dají dokončit předhozené úklidové práce. Kromě odstranění těl je pak zapotřebí také zničit či odstranit důkazy, zbraně i další indicie, které by mohly vést k odhalení zaměstnavatele. Výraznější vtáhnutí do hry pak může podpořit zajímavý prvek ten, že denní doba ve hře odráží tu reálnou v lokaci hráčů.

Přiložené video je pak zajímavým náhledem na práci dvanáctihlavého polského týmu, který se dříve specializoval pouze na mobilní tituly a který na dnes představované akci začal pracovat v lednu minulého roku. A kam postoupili, to už můžete vidět buďto níže, anebo si hru můžete vyzkoušet na vlastní kůži sami. V takovém případě pak ale určitě neváhejte a podělte se s námi o vaše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama