Do Rocket League míří řada novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Rocket League míří řada novinek

Do Rocket League míří řada novinek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2017 09:02 1
Reklama

Těžko pochybovat nad faktem, že se z Rocket League stal obdivuhodný fenomén dnešní doby a jako takový se stále těší obrovské oblibě po celém světě. I díky tomu jakákoli možnost pokračování rozhodně není na pořadu dne a Psyonix tak jen neustále podporují hru za pomocí nového obsahu, což je i případ zprávy aktuální.

Letos Rocket League oslaví druhé narozeniny a díky tomu se hráči v červenci dočkají řady zajímavých novinek. Ty korunuje nová aréna Champions Field, která bude pro všechny hráče zcela zdarma. Za další se hráči budou moci těšit na nové balíčky odměn po závodech, jež kromě kosmetických předmětů mohou obsahovat i jedno ze dvou nových aut – Animus GP a Centio V17. A to všechno navíc doplní i nové hudební skladby.

Novinky by do hry měly dorazit 5. července a tehdy se také uzavře v pořadí již čtvrtá sezóna hry, za kterou budou odměněni ti hráči, kteří v rámci on-line žebříčků dosáhli alespoň na bronzové příčky. Celkový seznam změn a čerstvého obsahu pak můžete vidět například na webu hry, ujít si ale určitě nenechte také přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama