Hellblade zná datum vydání a finální cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hellblade zná datum vydání a finální cenu

Hellblade zná datum vydání a finální cenu

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 6. 2017 15:18 13
Reklama

O akčním RPG Hellblade: Senua’s Sacrifice píšeme docela často, až dosud jsme však netušili, kdy hra skutečně vyjde. Postihlo ji už několik odkladů a vývojáři slibovali, že letos už to hra na trh určitě stihne. A my už nyní známe i konkrétní datum vydání.

Před okamžikem k nám totiž dorazila tisková zpráva, která uvádí, že Hellblade od Ninja Theory vyjde na PlayStation 4 a PC už 8. srpna letošního roku. Hru si můžete digitálně předobjednat už nyní na PlayStation Store, Steamu či GOGu za překvapivě nízkou cenu, stanovenou na necelých 30 eur, v přepočtu tedy 790 korun.

Uvedená cenovka nám upřímně trochu dělá vrásky na čele. Vývojáři z Ninja Theory se v minulosti nechali slyšet, že dělají titul na pomezí nezávislé a AAA produkce, cena však bohužel nasvědčuje spíše tomu, že se bude jednat o menší hru, než bychom si přáli. Pokud si hru předobjednáte, dostanete dynamický motiv pro svůj dashboard na PlayStation 4, na PC zas dostanete digitální komiks jménem Hellblade: Senua’s Song. Oznámení doplňuje nový trailer, který si můžete pustit níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama