Ready at Dawn by rádi vyvíjeli pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ready at Dawn by rádi vyvíjeli pro Switch

Ready at Dawn by rádi vyvíjeli pro Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 6. 2017 09:15 4
Reklama

obsáhlého rozhovoru pro magazín GamesIndustry.biz vyplývá, že tým Ready at Dawn by se rád se svojí prací podíval i na Nintendo Switch. Za tým to uvádí Ru Weerasuriya, který pracoval jako game director na The Order: 1886 a který v týmu zároveň zastává funkci CEO.

Ready at Dawn se přitom před dvěma lety blýskli právě unikátní akci The Order: 1886, která je v některých technických ohledech stále nepřekonaná a kterou bohužel kritici ani hráči zcela bez výhrad nepřijali. Po této zkušenosti se vývojáři dali cestou menších her a vydali multiplatformní on-line akci Deformers. Vedle toho v současnosti pracují ještě na Lone Echo pro Oculus Rift i s podporou ovládacích periferií Oculus Touch.

V Ready at Dawn tedy mají zkušenosti s celou řadou platforem a na to konto se nelze divit slovům o tom, že v týmu zpravidla cítí nadšení tehdy, když se na trhu objeví čerstvý kousek hardwaru. Vždy pak prý v týmu přemýšlí, co to může přinést za pokrok, a to ať už ten technologický, anebo kupříkladu z hlediska nových možností interakce hráče se světem hry, což je momentálně pravděpodobně i případ Nintenda Switch.

V současnosti je tedy ve studiu situace taková, že se o Nintendo Switch zajímají a prozkoumávají terén, na jakékoli odhalení případných plánů je však ještě příliš brzy a tipujeme si, že vzhledem k charakteru této zprávy na tom nic nezmění ani blížící se E3. Vzhledem k rostoucímu portfoliu vývojářů bychom si však tipovali, že pokud se v Ready at Dawn přeci jen rozhodnou pro Switch cokoli vyvíjet, tak se bude jednat o nějaký ten menší titul typu již zmíněných Deformers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama