Adventura Town of Light je už na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Town of Light je už na konzolích

Adventura Town of Light je už na konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 6. 2017 08:35
Reklama

Italský tým LKA ruku v ruce s vydavatelstvím Wired Productions vydali včera na konzolích a opětovně také na PC zajímavý psychologický horor The Town of Light, ve kterém se mohou hráči navrátit do místa jednoho neutěšeného dětství  – do zchátralého italském sanatoria pro duševně choré.

Osobně jsem dostal možnost svět hry navštívit v březnu loňského roku a hru jsem tehdy jedním dechem dohrál až do konce. Bez chyb sice rozhodně nebyla a byly v ní k nalezení i vyloženě slabé momenty, na konzole však tvůrci slíbili dodat titul dotaženější a stejně tak PC verze je od posledně značně pozměněná. Vylepšenou edici hry i všechny dodatečné obsahové novinky navíc všichni hráči na PC obdrželi zcela zdarma v rámci bezplatné aktualizace.

Ta má podobu například nových deníkových záznamů hlavní hrdinky a k tomu lze ve hře narazit i na řadu dalších dodatečných dokumentů, jež mají potenciál ještě více prohloubit příběhové pozadí hry. Chybět vedle toho samozřejmě nesmí ani oprava řady chyb a oko pak mohou potěšit i upravené textury a přepracovaná vegetace.

Kompletní výčet změn vylepšené edice hry můžete spatřit například v příspěvku na Steamu, na Xzone pak jsou ode dneška k mání i krabicové verze hry pro všechny z platforem. Nalákat by vás přitom mohl čerstvý trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama