Battleborn koketuje s F2P modelem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn koketuje s F2P modelem

Battleborn koketuje s F2P modelem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 6. 2017 11:19 1
Reklama

On-line akci Overwatch si již za rok její existence vyzkoušely rovnou desítky milionů hráčů. To je samozřejmě na jednu stranu obrovský úspěch, na straně druhé tím vyloženě trpí konkurence. A jedním tímto způsobem zasaženým titulem je i Battleborn, který jste mohli v poslední době zahlédnout v obchodech s cenovkou blížící se absolutnímu výprodeji. A nyní Gearbox postupují v propagaci své hry ještě o notný kus dále a lákají k vyzkoušení hry zcela zdarma.

Nabídku startuje video komentované Randy Varnellem, kreativním ředitelem vývoje hry. Ten láká do světa hry s více než třemi desítkami nápaditých hrdinů a k možnosti vyzkoušet si takřka nelimitovaný kompetitivní multiplayer hry zcela zdarma, a to ve všech již představených režimech i včetně jednoho nového jménem Supercharge. Celkově slibuje být nabídka identická s klasickou verzí hry a stejně tak se nově příchozí hráči mohou těšit i z komplexního systému vývoje postav, má to však pochopitelně i nějaký ten svůj háček.

Ten má v případě Battleborn podobu tu, že ve hře rotují dostupní hrdinové – těch je vždy dostupných pouze šest v rámci jednoho týdne. Pokud by tedy hráči chtěli zápasit s jedním konkrétním nacházejícím se i mimo aktuální nabídku, tak budou muset zaplatit, a to buď ve formě mikrotransakcí (možno použít hraním získanou měnu i reálné peníze), anebo mohou koupit rovnou celou hru. Cenovka té je každopádně stále nasazena nízko a zavítat pro hru můžete například na Xzone.

Stávající hráči a obecně ti, kteří si hru zakoupili již dříve, se v rámci co možná nejférovějšího přístupu mohou těšit na exkluzivní herní předměty a extra finance určené k nákupu dalších takových bonusů. Více informací k této nabídce pak můžete vidět například v příspěvku na Steamu. Trial verze hry je zatím každopádně dostupná zatím pouze pro PC a v Evropě by měla na konzole dorazit co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama