Karetní Fable Fortune startuje za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karetní Fable Fortune startuje za měsíc

Karetní Fable Fortune startuje za měsíc

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2017 12:37 2
Reklama

Hearthstone. The Elder Scrolls: Legends. Gwent: The Witcher Card Game. A to jmenujeme jen ty nejčastěji skloňované názvy. S karetními hrami se zkrátka roztrhl pytel a svůj kus koláče si chce ukousnout i tým Flaming Fowl Studios. Ten se už před rokem pochlubil získanou licencí Fable a vydali se na Kickstarter s titulem Fable Fortune. Tam sice pohořeli, podařilo se jim ale získat investora a na hře dál pracovat. Ovoce jejich snahy si budete už brzy moci vyzkoušet.

Flaming Fowl Studios ve spolupráci s Mediatonic totiž nyní oznámili, že do světa Albionu se budeme moci vrátit již 11. července, kdy hra vychází ve verzích pro PC a Xbox One. Vývojáři slibují, že i přes to, že se z Fable stala karetní hra, stále bude obsahovat pro sérii typické prvky. Hrdiny bez bázně a hany, zlotřilé zloduchy, armády postradatelných sedláků a také mládeži přístupnou nekromancii. 

Hráči dostanou na výběr ze šestice hrdinů, z nichž každý disponuje jinými schopnostmi a kartičkami. Hrát můžete buď proti sobě, nebo v rámci údajně unikátně implementovaného kooperativního režimu. I ve Fable Fortune bude svou roli hrát příklon k dobru či zlu, na základě vašeho přesvědčení a činů se tak mohou změnit funkce a efekty některých karet.

Pokud chcete mít ke hře předběžný přístup, můžete si pořídit takzvaný Founder’s Pack za necelých 13 eur. Ten vám poskytne 20 balíčků karet, exkluzivní Flaming Fowl Trophy Card a velmi vzácnou kartičku Giant Egg. Do konce roku by se pak hra měla překlopit do free-to-play modelu. Pokud investujete do Founder’s balíčku, přispějete tím nejen na vývoj hry, ale získáte také 20% slevu v prvním týdnu od spuštění. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama