Little Nightmares dostanou rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Little Nightmares dostanou rozšíření

Little Nightmares dostanou rozšíření

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2017 12:14
Reklama

Plošinovku Little Nightmares jsme od jejího loňského srpnového znovupředstavení bedlivě sledovali. Nakonec se sice nejednalo o nic převratného a v souboji s Limbem či Inside dílo švédských Tarsier Studios poněkud ztrácí, i tak se ale jedná o povedený počin, který sází hlavně na atmosféru dětských nočních můr. Pokud vám poměrně krátká herní doba nestačila a chtěli byste víc, máme pro vás dobrou zprávu.

Vydavatelství Bandai Namco totiž oznámilo, že se hra dočká rozšíření. Na možné DLC jsme ostatně už v minulosti upozorňovali v souvislosti s takzvaným Acollade trailerem, v němž se na krátký okamžik objevil nový hrdina. Nyní už víme, že za 10 dolarů dostaneme nový obsah jménem Secrets of the Maw. 

Jeho protagonistu tisková zpráva označuje jménem Runaway Kid, jde tedy o další děcko na útěku před hrůzami podvodního dovolenkového resortu pro movitou a řádně vypasenou klientelu. Podívat bychom se měli do nových lokací a hlavně uvidíme příběh malé Six z jiného úhlu pohledu. Na Steamu už se objevila takzvaná kompletní edice, která obsahuje hru i expanzi. Totéž platí i pro PlayStation Store a Xbox Store.

Little Nightmares si v naší recenzi vysloužily hodnocení 3/5. Za hlavní nedostatky jsem považoval velice krátkou herní dobu, přílišnou jednoduchost a do jisté míry i špatně podaný příběh, který brání tomu, aby si člověk ze hry odnesl trvalejší dojem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama