Druhý díl Project CARS vyjde 22. září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý díl Project CARS vyjde 22. září

Druhý díl Project CARS vyjde 22. září

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2017 14:20 2
Reklama

Jak vidno, někteří si s blížícím se veletrhem nedělají velkou hlavu. I když bude celý svět upírat svůj zrak až na samotná prkna losangeleských jevišť, někteří jdou proti proudu (nebo možná už i s ním) a oznamují velké novinky těsně před tím, než se brány výstaviště vůbec otevřou. Podobně je na tom Slightly Mad Studios.

Tým, který se proslavil automobilovými závody, se o slovo hlásí druhým dílem Project CARS. První díl vyšel už v roce 2015 a mezi hráči zaznamenal poměrně značný úspěch. O pokračování víme od začátku roku a prakticky od oznámení jsme měli představu, kdy jej také čekat. Okolo září. S novým oznámením to víme o něco přesněji.

Novinka vyjde 22. září ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Jak už to v takových chvílích bývá, autoři kromě data vydání s námi sdílí i nový trailer. Pokud zavítáte do LA, na stánku Bandai Namco bude hratelná i demoverze.

Vedle toho autoři zveřejnili seznam jedenácti vozů značky Porsche, které se po exkluzivní dohodě s EA dostávají i do jiných závodních her. Nechybí hned několik modelů ze série 911, ale také Porsche 918 Spyder a závodní speciály 95, GT1-98, 936 a legendární 962C.

Druhý díl oproti jedničce umožňuje, aby různé třídy mohly závodit proti sobě. Díky technologii LiveTrack 3.0 by se měl jízdní model dynamicky měnit od čistého a uhlazeného na asfaltu až po divoký na šotolině a jiných površích. Obsahem hry totiž bude i například rallycross. Nechybí ani možnost zajet si čtyřiadvacetihodinový závod s dynamickou změnou počasí a plynulou změnou denní doby.

Ačkoliv vyjde hra pravděpodobně dříve, než Project Scorpio, vývojáři už několikrát prohlásili, že se s verzí pro nejvýkonnější konzoli nebudou držet zpátky. Ohled prý nebudou brát ani na PlayStation 4 Pro, tudíž na Scorpiu by měla být hra ještě lepší.

Pánové (a dámy), ještě nám několik dní do E3 zbývá. Nechte si také něco na samotný veletrh.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama