Shenmue III se o rok odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue III se o rok odkládá

Shenmue III se o rok odkládá

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2017 11:59 3
Reklama

Jedním z nezapomenutelných okamžiků předloňské E3 bylo oznámení remaku Final Fantasy VII a oznámení Shenmue III. Dvojblok, který veřejnosti dal to, po čem léta letoucí volali, poslal do kolen nejednoho fanouška. Oba dva projekty byly ale v plenkách, byť po úspěšné kampani se k cíli zdálo blíž Shenmue. Teď už si tak jistí nejsme.

Ju Suzuki totiž na Kickstarterové stránce Shenmue III oznámil, že dochází k odkladu. Použitím nových technologií totiž tým dosáhl nových možností a ještě lepšího sebeprezentování, a tak se hra stala větší a ještě hezčí, než se původně očekávalo. A aby tým kolem Suzukiho dosáhl na všechny cíle, který si vytyčil, musí se harmonogram revidovat.

Proto se Shenmue III odkládá o celý rok až na druhou polovinu roku 2018. Nic více, nic méně. Suzuki toho ve svém vyjádření příliš neřekl. Podle všeho bychom se ještě v průběhu měsíce měli dozvědět nějaké detaily a podrobnosti. Vzhledem k blížící se E3 bychom dali ruku do ohně za to, že to s ní bude nějakým způsobem souviset.

Na Shenmue III se do této doby vybralo přes šest milionů dolarů. Původní cíl dvou milionů se podařilo hravě překonat. Prvního milionu jsme se dočkali za necelé dvě hodiny, tedy vůbec nejrychleji v historii crowdfundingu. Druhý milion se vybral o dalších šest hodin později. Suzuki ale už tehdy prohlásil, že pravý open-world by vznikl, pokud by se vybralo milionů deset. A když ne, udělá s obnosem peněz to nejlepší, co bude v jeho silách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama