Telltale potvrzují další řadu Minecraftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Telltale potvrzují další řadu Minecraftu

Telltale potvrzují další řadu Minecraftu

David Plecháček

David Plecháček

8. 6. 2017 09:38 2
Reklama

Minecraft: Story Mode... Čím dospělejší hra, tím to Telltale sluší víc. Příběhový Minecraft je toho jasným důkazem. Je ale pravda, že kostičkový svět táhne mladší publikum a především na západě slavila adventura s Jessem a prasetem Reubenem úspěch. Je proto do jisté míry logické, že se Američané vrací do dobře známých vod, aby na udičku opět ulovili zástup fanoušků.

Existenci druhé sezóny před časem naznačovala ratingová agentura, teď ji ale potvrdilo samotné Telltale. Minecraft: Story Mode - Season 2 bude mít premiéru 11. července na Xboxu One, PS4, PC, Macu, ale také na iOS a Androidu, takže se zpracováním opět nikam neposuneme. To nás ale u Minecraftu zase tak trápit nemusí.

Tweet, na němž Telltale potvrdili své následující plány, nezmiňuje název první epizody, ale protože se předchozí zprávy potvrdily, je pravděpodobné, že se bude opravdu jmenovat A Hero in Residence. V nové chystané sezóně se ale dočkáme i camea „slavných“ hráčů Minecraftu, kteří vystupují na YouTube. I to svědčí o tom, na koho Telltale ve skutečnosti cílí.

Souběžně tedy opět poběží dvě série. Právě zakončenou třetí řadu The Walking Dead nahradí Minecraft, a s ním bude vycházet i první řada Strážců Galaxie. Podle všeho ale Telltale pracují i na druhé sezóně Hry o trůny, a protože seriál pokračuje další řadou už za několik týdnů, čekáme, že se bude jednat o další hru, kterou Telltale časem představí. Uvidíme, jestli všechny tyto projekty opět potvrdí, že autoři vaří stále podle stejného receptu, ale zapomínají do svých pokrmů přidat nějaký ten tuk a sůl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama