Ukázka Bloodstained odhaluje nového bosse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Bloodstained odhaluje nového bosse

Ukázka Bloodstained odhaluje nového bosse

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 6. 2017 16:15
Reklama

Akční plošinovka Bloodstained má před sebou ještě dlouhou cestu a vyjde až příští rok, to však tvůrcům v čele s tvůrcem Castlevanie Kodžim Igarašim nebrání v tom, aby svoji hru s dostatečným předstihem nepropagovali. A v případě dnešní zprávy je přitom řeč o novém traileru, který nese přízvisko nadcházející výstavy E3.

V této ukázce můžete spatřit hlavní hrdinku v akci, a kromě jejího průchodu několika málo prostředími i lokacemi hry se můžete těšit i na dnes čerstvě představeného bosse. Tím je takzvaná Bloodless, která nechává po obrazovce všemi směry vytékat a cákat krev, jež má nadále potenciál zraňovat. Jenže jen o nebezpečí to není a samotné prostředí hry zjevně nejednou nabídne i možnosti k taktizování i k prostému úkrytu.

Akční Bloodstained z produkce týmu Inti Creates vyjde v průběhu příštího roku na Switch, PS4, Xbox One, PC a na Vitu, kam hru dopraví externí tým Armature Studio. Pro zajímavost pak ještě můžeme připomenout to, že Kodži Igaraši dorazil s Bloodstained na Kickstarter po svém odchodu s Konami a chtěl dokázat to, že hráči po podobném typu her touží. A to se ukázalo být jako pravda, neboť známý tvůrce dokázal vybrat více než jedenáctinásobek požadované částky půl milionu dolarů a zaznamenal v rámci Kickstarteru nebývalý úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama