Project Rap Rabbit ukazuje herní náplň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Rap Rabbit ukazuje herní náplň

Project Rap Rabbit ukazuje herní náplň

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 6. 2017 15:01
Reklama

V polovině května jsme vás informovali a o zajímavém rytmickém mixu kombinujícím dvě ikony specifického žánru hudebních her. O chvíli později hra mísící postavy rapujícího psa PaRappa the Rapper a Gitaroo Mana dorazila na Kickstarter a dnes nově a v rámci snahy podpořit crowdfundingovou kampaň sdílíme video další, ve srovnání s tím minulým neméně podivné.

Nová ukázka titulu pracovním názvem přezdívaného Project Rap Parbbit přináší přinejmenším lehce ujetý pohled na to, jakým způsobem hra aktuálně vzniká a co asi tak může z pohledu herní náplně přinést. Ve videu znázorňujícím velmi ranou verzi hry tak můžeme kupříkladu spatřit herní mechaniku tu, za pomocí níž budou moci hráči ve jménu rytmu volit příhodné fráze a přidávat důraz na konkrétní slova. Nechybí přitom ani klasická a pro žánr hudebních her celkem typická nutnost mačkat knoflíky v tu správnou dobu.

Tvůrci však avizují, že se v tomto případě jedná pouze o brzký koncept, a tak je k tomu zapotřebí i přistupovat. Slova soubojů i hudba jsou pouze prvotní a nikoli finální ukázkou a koneckonců i prostředí této rytmické akční adventury slibuje být ve 3D. Hra by přitom v případě úspěchu zatím nepříliš rozjetého Kickstarteru mohla dle informací na zmíněné platformě dorazit během příštího léta na PC a na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama