Amazon potvrdil nový Wolfenstein i kdy vyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon potvrdil nový Wolfenstein i kdy vyjde

Amazon potvrdil nový Wolfenstein i kdy vyjde

David Plecháček

David Plecháček

10. 6. 2017 18:17 7
Reklama

Nabízí se otázka – zůstane nám vůbec něco na samotnou E3? Podle všeho se na veřejnost vyklubala další hra, jejíž představení netrpělivě čekáme na konferenci Bethesdy. Na druhou stranu se můžeme utěšovat tím, že o ní prakticky víme od loňského roku, kdy ji americká společnost sofistikovaně ukryla hned v úvodu prezentace. Je jím nový Wolfenstein.

Jak přízračné, že nový díl propálil Amazon zrovna v Německu. Ten nově registruje položku Wolfenstein II: The New Colossus, tedy kýžené pokračování od MachineGames, které pracovalo i na skvělém rebootovaném předešlém díle a jeho rozšíření The Old Blood.

Kromě samotného potvrzení hry ale Amazon prozradil i datum vydání. Pokud si někdo přál, aby nás Bethesda opět potěšila a jednu z oznámených her vydala ještě letos, vypadá to, že esem má být právě Wolfenstein. The New Colossus totiž podle všeho vyjde 27. října.

A k čemu The New Colossus odkazuje? Název by mohl vzniknout z jednoho ze sonetů židovské spisovatelky Emmy Lazarus. Právě The New Colossus, stejnojmenný sonet, je jejím nejznámějším dílem. Od roku 1912 je vyryt na základech Sochy Svobody v New Yorku.

„Dej mi své ubohé, unavené, své stísněné masy toužící volně dýchat,ty nešťastné odpadky tvých přeplněných břehů. Pošli je sem – zmítané bouří a bez domova, pro ně já zdvihám lampu nad zlatou branou!“ Tak slavný sonet končí. Pokud bychom z něj mohli něco dovodit, pravděpodobně bychom se mohli podívat do Spojených států.

O novém Wolfensteinovi se spekuluje delší dobu, kromě náznaků z E3 o něm nepřímo mluvila Alicja Bachleda-Curus (která dabovala Anyu), nebo Brian Bloom coby dabér B.J. Blazkowicze. No a zatímco my máme z podobných zpráv radost, Bethesda si asi musí rvát vlasy. Stačilo vydržet ještě jeden a půl dne. A my doufáme, že jsme nezkazili radost vám.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama