Beta Battlefrontu II dorazí na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Battlefrontu II dorazí na podzim

Beta Battlefrontu II dorazí na podzim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2017 06:41
Reklama

S předstihem před startem E3 Electronic Arts oznámili, že na podzim se bude konat betatest druhého dílu restartu Star Wars Battlefront. Z informací zveřejněných na Twitteru nadále vyplývá, že předobjednávající se mohou těšit na předčasný přístup i na exkluzivity v podobě herního obsahu.

Včasné zajištění kopie hry tedy kupříkladu zpřístupní i exkluzivní předměty z nových filmů, jež mají podobu dodatečných vzhledů postav, ze kterých se budou moci těšit Rey i Kylo Ren. Navrch se hráči dočkají také exkluzivních hvězdných karet a lodě Millenium Falcon, jež bude vymodelovaná v souladu se snímkem The Last Jedi, který přijde do kin letos na konci roku.

Samotné oznámení bety přitom samozřejmě jinak nikterak velkým překvapením není a nás momentálně spíše zajímá, jak moc úspěšná bude – předešlý díl hry si totiž v rámci rozpracované verze hry vyzkoušelo úctyhodných 9,5 milionů hráčů a my jsme tedy pochopitelně jen zvědaví, zda bude tato cifra překonána.

Samotná hra každopádně vychází 17. listopadu, k předobjednání je na Xzone a sluší se rovněž dodat i to, že dnes večer se tento i další tituly blíže představí v rámci chystané akce EA Play, jež doprovází nadcházející start výstavy E3. Přiložený teaser lákající k dnešnímu traileru pak napovídá tomu, že bychom se mohli dočkat bližšího představení i v rámci konference Sony. Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama