FIFA 18 vrací do hry Alexe Huntera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 18 vrací do hry Alexe Huntera

FIFA 18 vrací do hry Alexe Huntera

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 6. 2017 19:42 3
Reklama

Virtuální fotbalový supertalent Alex Hunter rozhodně nezmizel v propadlišti dějin. Hrdina režimu Journey, protěžované novinky loňského ročníku série FIFA, se vrací na digitální trávníky i v letošní sezoně a přináší s sebou pokračování své fotbalové odysey. 

Během show EA Play v rámci letošní E3 vyrukovali tvůrci EA Sports s trailerem k letošnímu Journey, čímž navázali na rozšířený herní teaser zveřejněný před několika dny. Krátký náhled na Hunterovu nadcházející sezonu napovídá, že se tentokrát dostane do hledáčku všech majoritních evropských klubů a jeho setrvání v Premier League rozhodně nelze nazvat jistotou. Sestřih novinových titulků a televizních rozhovorů, většinou s reálnými fotbalisty světového formátu, přidává uhlí pod kotel spekulací o možnostech hraní v dalších ligách.

Zmíněný rozšířený teaser odhaluje další přímo gameplayové drobty z letošního fotbálku. Kromě ukázky využití kombinace technologie motion capture a fotbalové magie Cristiana Ronalda se chlubí i autentičtějšími a živějšími stadiony. Záběry z La Bombonera, svatostánku Buenos Aireských Boca Juniors, působí opravdu pokrokově v porovnání s nepříjemně sterilními a mrtvými stadiony na které jsme v posledních ročnících Fify zvyklí. Vedle toho vnadí i na osobité styly fotbalových hvězd. Raheem Sterling, Cristiano Ronaldo nebo Antoine Griezmann mají být dle autorů na virtuální trávě přesně takoví, jako jejich živé předlohy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama