Tvůrci OlliOlli představují novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci OlliOlli představují novou hru

Tvůrci OlliOlli představují novou hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2017 09:59
Reklama

Autoři sportovní skateboardové arkády OlliOlli představují svůj nový titul – klasického Trona připomínající sci-fi hru jménem Laser League, ve které se hráči utkají ve futuristických arénách a ve které to vře v rámci bitvy o po mapě rozeseté kontrolní body.

Základní náplní hry je tedy souboj v pestrobarevných lokacích, jež vám může nejlépe přiblížit přiložený trailer. Ten láká k plánovanému letnímu vypuštění hry do programu předběžného přístupu, kam hra dorazí s šedesátkou postav rozdělených do šesti tříd. K mání budou třídy zvané Smash, Thief, Ghost, Shock, Snipe a Blade, což jsou ostatně celkem všeříkající názvy již samy o sobě.

Zápasy přitom budou moci mezi dvěma až čtyřčlennými týmy probíhat jak v on-line režimu, tak i offline a v arénách budou k mání i četné bonusy a power-upy zajišťující aktuální výhodu na bojišti. Stále by se tak mělo co dít a frenetická ukázka je toho jen přímým důkazem.

Slíbená upravitelnost postav je pak již jen pomyslnou třešničkou na dortu s tím, že hra slibuje dorazit zatím pouze na počítače. O verzích pro konzole tedy prozatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama