Unikly záběry ze SW BF2 s Maulem a Rey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly záběry ze SW BF2 s Maulem a Rey

Unikly záběry ze SW BF2 s Maulem a Rey

David Plecháček

David Plecháček

10. 6. 2017 16:18
Reklama

Nebyla by to snad ani tradiční E3, kdybychom se nedočkali nějakého úniku. Tentokrát si vyšila z ostudy kabát společnost Electronic Arts. V hlavní roli je pak druhý Battlefront.

Ještě před tím, než ve 20:45 nastartujeme letošní E3, se totiž na internetu objevilo video s gameplay záběry z nových Hvězdných válek, respektive z Battlefrontu II. Jedná se tak o první pořádné video přímo ze hry se vším všudy. Video se objevilo na sponzorovaném YouTube kanálu Dukemnukem, odkud bylo sice staženo, ale na internetu koluje jeho kopie. Není proto zřejmé, zda to samé uvidíme přímo na prezentaci.

Ve dvanácti minutách vidíme hru z pohledu hned několika hrdinů, hned v úvodu se na scéně objeví Darth Maul se svým obouručním mečem ze Skryté hrozby (Phantom Menace), později se pohled přesune do očí Rey ze Síla se probouzí (The Force Awakens). Ale ve videu se mihnou i staří známí, mezi nimi Boba Fett.

Už od prvního pohledu na bitvu o hlavní město Naboo je patrné, že se po bojišti nebudou pohybovat jenom klonoví vojáci, ale i droidi. Ti ostatně figurují i v menu, které dává hráči přehled o tom, teré jednotky jsou na bojišti. Mezi nimi jsou i klony, např. jumptroopeři, ale i AT-RT, V Wing, N-1 Starfighter, Vulture Droid, AAT nebo také Super Battle Droid. Všechny tyto jednotky ovládají reální hráči.

Podle všeho by se DICE opravdu měli vyvarovat placených DLC, přičemž veškerá rozšíření budou k dispozici všem zdarma. Každá sezóna, jak o jednotlivých rozšířeních hovoří stránka na Originu, přitom přinese nové lokace, postavy a questy.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama