Microsoft rozšíří zpětnou kompatiblitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft rozšíří zpětnou kompatiblitu

Microsoft rozšíří zpětnou kompatiblitu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2017 23:07 3
Reklama

V průběhu dnešní E3 prezentace Microsoftu zazněla na prví pohled drobná, ovšem výsledným potenciálem obrovská zpráva o plánovaném rozšíření seznamu zpětně kompatibilních her pro Xbox One, čímž Microsoft naznačuje další směřování pomyslných oslav patnáctileté existence značky.

Stávajících více než 350 her totiž v průběhu tohoto roku doplní ještě vybrané hry z vůbec prvního Xboxu a Microsoft tím bortí zažité představy o životních cyklech konzolí. Phil Spencer zatím jmenoval pouze oblíbenou arkádovou akci Crimson Skies, seznam her ale bude jistě obsahovat i další dnes již pozapomenuté legendy.

Navrch Phil Spencer zmínil, že nějakou starší hru z éry Xboxu 360 si na Xbox One pustila až polovina hráčů a o zpětnou kompatibilitu tedy zájem prý rozhodně je. V souvislosti s tím pak se Microsoft čerstvě ohradil nad průzkumem, který zveřejnil web Ars Technica.

Dle společnosti se prý užitá technika výzkumu a především sběru dat nedá považovat za věrohodnou a výsledky jsou prý dokonce zcela zavádějící. Hry z Xboxu 360 se prý kupříkladu pravidelně objevují v denních žebříčcích nejhranějších titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama