Plošinovka The Last Night v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka The Last Night v novém traileru

Plošinovka The Last Night v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2017 11:18 5
Reklama

Noirová plošinovka The Last Night by se dala považovat za zářný příklad toho, že pro vytvoření vizuálně přitažlivé hry není potřeba žádné zázemí v podobě velkého rozpočtu či enginu v ceně milionů dolarů. Někdy zkrátka stačí málo a nová ukázka přímo z hraní vás již může přesvědčit sama o sobě.

S menším rozlišením, bohatými částicovými efekty a v doprovodu výrazné elektronické hudby se jedná o velmi atmosférickou ukázku toho, co během příštího roku dorazí na PC i na konzole. Krátkou ukázku ze hry jste přitom měli možnost zhlédnout během prezentace Microsoftu, což posloužilo právě jako potvrzení oné existence konzolové verze, tedy minimálně té pro Xbox One. Zda se bude jednat o časovou exkluzivitu, to zatím netušíme, web hry však podporu žádných dalších konzolí zatím nezmiňuje.

Nicméně dnešní ukázka toho ani přes svoji délku několika minut z onoho hraní a z principů hry příliš mnoho neodhalí a jde spíše o náhled na atmosféru, jakou tento titul dokáže navodit. A zda to stojí za to, to už si musíte posoudit sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama