TW: Warhammer II zná své datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TW: Warhammer II zná své datum vydání

TW: Warhammer II zná své datum vydání

David Rozsíval

David Rozsíval

13. 6. 2017 15:59 2
Reklama

V dnešní době věru není mnoho projektů, které by mohli kovaní stratégové vyhlížet s nadějí a očekáváním. Jedním z posledních mohykánů strategického žánru je bezesporu série Total War, která loni ukročila z cesty nalajnované historií směrem k fantasy univerzu Warhammeru.

Nečekaně brzy jsme se na jaře dočkali oznámení druhého dílu plánované trilogie a velmi brzké je i samotné datum vydání. Total War: Warhammer II totiž vyjde už 28. září tohoto roku. Oproti prvnímu dílu přibydou čtyři nové rasy – Lizarmeni, Vznešení elfové, Temní elfové a čtvrtá, doposud neodhalená rasa, o níž jsme se dozvěděli, že se hráčům odemkne jako bonus za předobjednávku. Konflikt nových ras se odehrává na novém kontinentu, ale „krátce po vydání druhého dílu“ slibují vývojáři formou aktualizace spojit mapy z prvního a druhého dílu do jedné, obří.

Tvůrci z Creative Assembly dále odhalili obsah a ceny prémiových edic hry – v Deluxe Serpent Edition například zbrusu novou rasu do prvního (!) dílu Total War: Warhammer nebo náhrdelník s USB flash diskem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama