Sledujte další trailer na The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte další trailer na The Evil Within 2

Sledujte další trailer na The Evil Within 2

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 6. 2017 09:35 4
Reklama

The Evil Within 2 patří k vytouženým a velmi příjemným překvapením letošní E3. Pokračování velmi podařeného klasického survival hororu z roku 2014 se na konferenci Bethesdy představilo prvním trailerem, k dispozici je však už druhý, který blíže popisuje příběhové pozadí.

Hlavní protagonista Sebastian Castellanos pátral tři roky od události v psychiatrické léčebně Beacon po odpovědi. Primárním motivem pokračování bude snaha nalézt ztracenou dceru, odhalit plány a snahy organizace MOBIUS a zjistit, k čemu je skutečně určen systém STEM. Odpovědi na tyto otázky se mu ale podle traileru nejspíš nebudou líbit.

Ve hře se znovu objeví Juli Kidman, která po celou dobu skrytě pracovala pro MOBIUS. Organizace ví, že je jí Castellanos na stopě, detektiv sám však nemá ani ponětí, s jak nebezpečným protivníkem si zahrává. Kidman v traileru dává Sebastianovi jednoznačnou nabídku – MOBIUS jej potřebuje, na oplátku za pomoc se bude znovu moci setkat se svou dcerou. Ta ve skutečnosti nezemřela, její mysl však byla využita k vytvoření nového STEM systému, v němž je nyní uvězněna.

Podaří se hlavnímu hrdinovi zachránit svou dceru? Dokáže se ještě jednou vyrovnat s nástrahami, které přináší návštěva STEMu? To se dozvíme 13. října na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama