Ubisoft: "Na Splinter Cell nezapomínáme"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft: "Na Splinter Cell nezapomínáme"

Ubisoft: "Na Splinter Cell nezapomínáme"

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 08:45 4
Reklama

Yves Guillemot se ještě před začátkem E3 a po konferenci Ubisoftu rozpovídal o jedné z pohledu mnohých hráčů možná aktuálně neprávem opomíjené značce – o sérii Splinter Cell. Na tu se však prý každopádně nijak zásadně nezapomíná, vhodná doba však pro ni zřejmě momentálně není, a to z pohledu tvrdé konkurence i v rámci jediného vydavatele.

Řadu hráčů nicméně jistě příliš nepotěšilo, že o této značce v rámci konference Ubisoftu nepadlo ani slovo. Další informace tedy padly následně až v rozhovoru, který měl na starosti videoherní žurnalista Geoff Keighley.

Tomu Guillemot sdělil, že se momentálně pozornost hráčů upírá k titulům jiným (konkrétně zmiňuje The Division a Rainbow Six) a konkrétní odpovědi na budoucnost této značky se vyloženě vyhýbal.

Jedním dechem však dodával, že o budoucnost Splinter Cellu je postaráno, stejně tak jako o všechny tituly nesoucí jméno spisovatele Toma Clancyho a nikdo v tomto vydavatelství údajně na nic nezapomíná.

A právě na základě takto vyhýbavých odpovědí by se skoro i chtělo odhadovat, že další Splinter Cell v nějaké fázi vývoje skutečně je, zde bychom se ovšem už ale přeci jen pouštěli do čirých spekulací. Tak jako tak poslední díl jménem Blacklist vyšel již před čtyřmi lety a nebyl vůbec špatnou hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama