Datadisk do Tyranny na podzim, NG+ už teď
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datadisk do Tyranny na podzim, NG+ už teď

Datadisk do Tyranny na podzim, NG+ už teď

David Rozsíval

David Rozsíval

16. 6. 2017 18:39
Reklama

Přestože si Paradox nedávno postěžoval, že úvodní prodeje posledního opusu studia Obsidian, Tyranny, nedosáhly takové výše, jakou si vývojáři i vydavatel malovali, neznamená to, že by se nad tímhle podařeným RPG zavřela voda.

Naopak – během právě skončené výstavy E3 vývojáři odhalili velký datadisk, který připravují k vydání na podzim tohoto roku. Přídavek ponese jméno The Bastard’s Wound a přinese to, co bychom od poctivého RPG nášupu čekali – novou oblast, úkoly, a to včetně těch, které se věnují vašim společníkům, díky nimž budete moci zase o kousek prohloubit vztahy ve vaší družině.

Obsidian ale myslí i na netrpělivé hráče, a tak se v těchto dnech objevilo i menší DLC Tales from the Tiers, díky němu do hry přibude množství náhodných setkání při cestování na mapě světa. Spolu se stahovatelným balíčkem autoři uvolnili i zdarma šířenou aktualizaci, díky které si majitelé hry mohou vyzkoušet New Game Plus, změnit schopnosti a dovednosti svých postav a upravený systém učení se novým schopnostem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama