Neúspěšné mise Talion nemůže zopakovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neúspěšné mise Talion nemůže zopakovat

Neúspěšné mise Talion nemůže zopakovat

David Plecháček

David Plecháček

16. 6. 2017 08:23
Reklama

O Warner Bros. se na E3 příliš nemluví. Přesto tam své zastoupení mají a k vidění je i Middle-earth: Shadow of War. Michael de Plater, šéf studia Monolith, které na novém „Mordoru“ pracuje, v rámci veletrhu například prozradil, že neúspěšné mise nepůjde opakovat.

Jedná se o zajímavé designérské rozhodnutí, které by se mělo odrazit i v Nemesis systému. Tato informace zazněla během ukázky, ve které se gamepadu ujal Troy Baker (dabér Taliona) a šel si to vyříkat se skřetem Gubu, „drtičem lebek“. Ten dostál svému jménu a opravdu Talionovi rozdrtil hlavu. V tu chvíli se ozval právě Plater, který řekl, že misi nejde hrát znovu.

„Nikdy danou misi nemůžete zopakovat. Čas jde neustále kupředu, svět se vyvíjí, a ti, kdož jsou mrtví, zůstanou mrtví,“ prohlásil. To je podle nás výborné rozhodnutí, ale je otázka, jestli tak bude fungovat kdekoliv a kdykoliv. V ukázce, kterou jsem mohl hrát v Londýně, jsem v rámci dobývání pevnosti zemřel mou nešikovností snad třikrát a kdykoliv jsem se mohl do stejné mise pustit znovu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama