Remaster Rogue Troopera v E3 videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Rogue Troopera v E3 videu

Remaster Rogue Troopera v E3 videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 6. 2017 13:56 3
Reklama

Rogue Trooper se letos dočká remasterované verze pro Xbox One, PlayStation 4, Switch i pro PC a v rámci E3 jsme se dočkali ukázky toho, co přepracovaný engine umí a jak velký technologický pokrok hra 11 let po původním vydání dokázala ujít.

Paralaxní mapování, dynamické nasvícení scén i dynamické stíny jsou jen některými z novinek co se technické stránky hry týče, komentované video však slibuje pochopitelně i pokrok jiný, a to z hlediska hratelnosti, do které museli po více než dekádě tvůrci pochopitelně také zasáhnout a kterou rovněž museli aktualizovat na dnešní standardy.

Přiložené záběry každopádně představují rozpracovanou verzi hry a samotný začátek příběhu. Ten má velký potenciál potěšit všechny fandy nejen originální hry, ale také ty, kteří měli v ruce i vůbec původní komiks.

Doprovodný komentář každopádně zajišťuje programátor Rich May, který rovněž pracoval i na originálu z roku 2006. May provází vším důležitým a spatřit lze mimo jiné i to, kterak lze z těl padlých vojáků vyzískávat jejich zkušenosti a speciální schopnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama