Roční DLC pro Dying Light zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Roční DLC pro Dying Light zcela zdarma

Roční DLC pro Dying Light zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 6. 2017 08:15
Reklama

Techland vypouští do světa sympatickou zprávu tu, že jejich zombie akci Dying Light se daří i dlouhou dobu po vydání a týdně si prý hru pustí až půl milionu zákazníků. To rozhodně není málo a díky tomu také polští vývojáři slibují věrné hráče patřičně odměnit.

Tato odměna bude mít podobu dodatečných deseti balíčků bonusového obsahu, který do hry dorazí v následujících dvanácti měsících, a to takže zcela zdarma. Šéf Techlandu Paweł Marchewka k tomu jen dodává, že prý neuplyne den, kdy by se fanoušci a hráči neptali po novém obsahu například v podobě zbraní, prvků oblečení či dodatečných úkolů.

Skrze prohlášení CEO společnosti se nadále ještě dovídáme, že na novém obsahu se již pracuje a že se hráči mohou těšit mimo jiné i na nová a výzvu přinášející monstra, na čerstvé úkoly, zbraně i další herní prvky. Navrch pak například ještě nebudou chybět ani dosud neviděné lokace.

Dodatečný obsah bude pochopitelně k mání na všech platformách naráz a k tomu Techland rovněž chystá zcela novou komunitní platformu, která může hráčům posloužit k tomu, aby sdíleli své nejen své komentáře k obsahu hry, ale například i zpětnou vazbu.

A pokud byste chtěli do hry naskočit ještě nyní, tak můžete zavítat kupříkladu na Xzone, kde je hra pochopitelně stále k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama