Ubisoft vysvětluje principy The Crew 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft vysvětluje principy The Crew 2

Ubisoft vysvětluje principy The Crew 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 6. 2017 18:10 8
Reklama

Oznámení pokračování závodů The Crew mnozí možná považují za překvapení, o hře se přeci jen zas až tolik nemluvilo, nicméně druhý díl bude brzy realitou a vy se díky sdílnému PR oddělení Ubisoftu můžete dozvědět vše o tom, jak vlastně bude druhý díl fungovat a jaké nabídne principy.

Předně je zapotřebí uznat, že hra vypadá skutečně moc hezky a vezmeme-li v potaz její rozsah po stránce velikosti herního světa (přes 5000 kilometů čtverečních), tak v Ubisoftu odvedli skutečně značný kus práce. A až se vykoukáte na první prostřihy ze světa hry a spatříte řádění na souši, ve vodě i ve vzduchu, tak se slova ujme doprovodný komentář, který již provází zbytkem videa a vším tím, co podstatného The Crew 2 na počátku příštího roku nabídne.

Za prvé lze vidět závody v ulicích New Yorku takového, jaký jej neznáte. Zapomenout očividně budete muset na výstřelky poslední doby v podání titulů druhých – The Crew 2 totiž nabídne ryze arkádový model a ve jménu toho také tvůrci avizují změny v designu jednotlivých amerických měst tak, aby se v nich dalo závodit plynule a aby i ty nejspontánnější klání vždy nabízely dostatek adrenalinu. To může mít důsledek například ten, že uprostřed závodu zavítáte například na střechy okolních budov. Na vražedném tempu hry to však nikdy nic nezmění a stejně tak nikdy neodstanete obavy z krkolomných akrobatických kousků – tady vám zkrátka nic nehrozí.

Poté již následuje závod na řece Hudson v jednom z nejrychlejších člunů vůbec, a i v tomto případě lze vidět nejen adrenalinové skoky a podobné vylomeniny, ale například i příjemné detaily v podobě lesknoucích se kapek vody či do detailu vymodelovaný interiér.

Takto ve videu představená spanilá jízda je nadále zakončena plynulým přenesením hráčovy perspektivy do kokpitu jednomotorového letadla, se kterým se akrobatické kousky dostávají do zela nových výšin.

V tomto případě jen komentář láká k údajně jedinečnému zážitku v podobě možnosti procestovat celé Spojené státy a užít si je právě kupříkladu i ze vzduchu a bez jakýchkoli limitů.

Osobně mi takto představené ambice hry připomněly rok 2002 a tehdy oznámené závody Fuel (neplést s postapokalyptickými závody z distribuce Codemasters), které slibovaly to stejné a k tomu navíc ještě závody i na vlastních nohách. Nicméně hra byla pár let poté zrušena a svým ambicím nikdy nedostála.

Doba však pokročila a nejnovější závody z Ubisoftu to zcela jistě dotáhnou dále a závody dorazí s obrovským otevřeným světem, s řadou herních režimů a s možností přepínat mezi souší, zemí i vzduchem stiskem jediného tlačítka.

A k tomu již jen Ubisoft vyzývá k tomu, abyste zavítali na web hry a registrovali se pro možnost přístupu do plánovaného betatestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama