Blizzard zřejmě chystá další remastery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard zřejmě chystá další remastery

Blizzard zřejmě chystá další remastery

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2017 14:11 5
Reklama

Koncem března jsme vás informovali o chystané remasterované verzi klasického StarCraftu a aktuálně se z inzerátu na stránkách Blizzardu dozvídáme, že vývojáři do svých řad hledají další schopné členy týmu. A ti by poté mohli spolupracovat na dalších podobných projektech.

Zmiňovaný inzerát na webu Blizzardu totiž připomíná bohaté předchozí zkušenosti i významné portfolio předešlých her, nás na tom ale nicméně zajímá nejvíce zmínka o tom, že oněm historicky významným hrám slibují navrát na výsluní.

A vzhledem k tomu, že zpráva přímo konkrétně zmiňuje nejen již chystaný StarCraft, ale i Warcraft 3 a Diablo 2, tak nelze než pozvednout obočí v napjatém očekávání dalšího možného oznámení.

Remasterům dnešní doba obecně velmi dobře svědčí a nám nezbývá než napjatě sledovat, co to vlastně Blizzard chystá. K tomu se pak určitě ještě sluší dodat fakt, že zmiňovaný remaster StarCraftu je prostou aktualizací technické stránky hry a pokud se tedy dočkáme podobných snah i u her dalších, tak lze očekávat přístup přinejmenším podobný.

Ovšem to už bychom ale předbíhali – jistého zkrátka není ještě nic, a tak si zkrátka musíme počkat. Vy se s námi už ale v diskuzi určitě podělte o váš názor na podobné snahy o aktualizaci již jednou spatřených titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama