Sledujte záběry z hraní Nidhogg 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní Nidhogg 2

Sledujte záběry z hraní Nidhogg 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2017 11:41
Reklama

Pokračování plošinovky Nidhogg vzalo z pohledu výtvarné stránky v porovnání s originálem hry zcela odlišný směr, v základu by se ale mělo jednat o stále stejně sympatickou i frenetickou řež dvou znesvářených protivníků.

Posoudit to již můžete z níže přiložených 18 minut komentářem doplněných záběrů. Ty pocházejí pochopitelně přímo ze hry a lákají k tomu, s čím hra slibuje dorazit již toto léto. Jmenovitě jde o nové zbraně, čerstvé způsoby zabíjení i dosud neokoukané lokace, jež bude přímo radost zbarvovat do odstínu tělních tekutin aktuálního nepřítele.

A to všechno v lokacích, které jsou podstatně barevnější i živější než ty předchozí – ve videu kupříkladu narazíte na les, na závod na zpracování masa, na zamrzlé jezero s potápějícími se ledovými krami i na opuštěný ostrov. Všechny přitom slibují mít stejného jmenovatele – smrtelné nebezpečí.

To ve finále znamená, že se letos v létě na konzolích budete muset mít na pozoru nejen před zákeřnými protivníky, ale i před samotnými lokacemi, které mohou mít smrtonosné následky již samy o sobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama