Tvůrci This War of Mine ukazují další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci This War of Mine ukazují další hru

Tvůrci This War of Mine ukazují další hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2017 12:45 2
Reklama

Koncem letošního dubna a v srpnu loňského roku jste si u nás mohli přečíst o dalším projektu tvůrců This War of Mine. Tou je lidské emoce prozkoumávající strategie Frostpunk, jež hráče pošle do mrazivé krajiny, kde jejich cílem opět jednou bude zajištění přežití pro úzkou skupinu vybraných jedinců. A dnes se navíc můžeme podívat i na to, jak hra vypadá.

Bohužel stále ještě není řeč o traileru ukazujícím hru v běhu, ale o sérii obrázků. I ty ovšem dokáží odhalit pár zajímavých věcí a vypovědět něco o celkové atmosféře hry. Ke spatření je na nich tedy kupříkladu nadhozená morální volba týkající se pracujících dětí a jejich hrozících zranění. K tomu lze vidět základní pohled na rozhraní hry i na skutečně líbivou grafickou stránku hry, které pochopitelně vévodí mrazivý nádech věčné zimy.

Atmosféru této mrazivé zimy můžeme určitě ještě připomenout dubnovým trailerem, ani ten však ještě neodhalil hru jako takovou a zavděk tedy lze vzít alespoň oněmi dnešními obrázky a tím, co dokáží odhalit.

Málo by toho ale přeci jen být nemělo – Frostpunk slibuje být mnohem větším i ambicióznějším titulem, než jakým byl zmiňovaný minulý počin autorů. Stejně tak tvůrci slibují klást mnohem větší důraz právě na emoce a hra by díky tomu měla být nejen delším, ale i podstatně zapamatovatelnějším počinem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama