Nex Machina vychází, sledujte launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nex Machina vychází, sledujte launch trailer

Nex Machina vychází, sledujte launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 6. 2017 14:14 1
Reklama

Právě dnes na PS4 a na PC dorazila další akce od finských Housemarque – Nex Machina. Ta po vzoru předešlých her studia (Alienation, Resogun) opět přináší frenetickou akci plnou explozí, částicových efektů, pestrobarevných pixelů a v neposlední řadě také snahy o záchranu lidstva.

To se ve světě hry na technologii naučilo být závislé až do té míry, až lidstvo nebezpečně polevilo ve své vlastní dominanci a učinilo stroje příliš mocné i chytré zároveň. To bylo samozřejmě přímou cestou ke katastrofě a v rukou hráčů tedy nebude pochopitelně nic jiného než snaha navrátit zlotřilé roboty tam, kam patří. Tedy do starého železa.

Toto snažení se hra pokusí podpořit nabídkou lokální i on-line kooperace rozprostřené do více než stovky úrovní a do několika zcela odlišných světů A ruku v ruce se skutečně energickým hudebním doprovodem by tedy určitě mohlo být o co stát.

Přesvědčit ke koupi vás už může nejen přiložený a velmi svižný launch trailer, ale i první ohlasy, které jsou pozitivní nejen na Steamu i na PSN, ale koneckonců i na serveru Metarcitic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama