První level Hitmana je ode dneška zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První level Hitmana je ode dneška zdarma

První level Hitmana je ode dneška zdarma

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2017 12:35 12
Reklama

Doufejme, že drama na pokračování definitivně doznalo svého konce a že je budoucnost IO Interactive v dobrých (vlastních) rukou. To platí i pro Hitmana. A protože nic nepotřebuje dánská teď už nezávislá společnost víc než peníze, rozhodla se, že navnadí nehráče Hitmana první částí zdarma.

Někdo tomu sice říká, že se jedná o oslavu lepších zítřků, ale všichni víme, jak to je. Ale těžit z toho mohou hráči, kteří často nadávají na nedostatek demoverzí. První level sice není demo v pravém slova smyslu, ale přesně tak některým může posloužit. Někomu ukáže, že poslední epizodický Hitman je jeho vysněná hra, jinému napoví, aby dal ruce pryč, neboť to není jeho šálek čaje.

Na PC skrze Steam a digitálně na PlayStationu 4 a Xboxu One si můžete první úroveň stáhnout už v průběhu dneška. První část sezóny nabízí dvě příběhové mise, dva speciální cíle a přes 40 výzev. Pro lovce achievementů máme dobrou zprávu, neboť jich mohou získat až sedmnáct. Ale to jen tak na okraj.

Veškerý dosažený postup bude uchován, a pokud se rozhodnete plnou hru pořídit, začnete přesně tam, kde jste naposledy přestali. Využít můžete až šedesátiprocentní slevy na všech výše zmíněných platformách. Zatímco první epizoda bude k mání bez omezení, výše popsaná sleva je pouze dočasná. Po týdnu hra opět zdraží.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama