Reaching for Petals vás vezme do minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reaching for Petals vás vezme do minulosti

Reaching for Petals vás vezme do minulosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 10:58
Reklama

Nezávislý tým Blue Entropy během léta dorazí na Steam se zajímavě vypadajícím titulem Reaching for Petals, který přinese snad až pohádkovou atmosféru, pokročilou technickou stránku i hluboké vyprávění.

Během léta se hráči na PC podívají do poetického světa plného tajemství a budu se moci ponořit do příběhu o ambicích, lásce i o ztrátě, a to z pohledu první osoby. Příběh hry totiž hráče přenese jak do současnosti, tak dokonce i do vlastních vzpomínek hlavní postavy a vyprávění tímto zprostředkuje již dříve prožité dny. Každá kapitola příběhu tedy přinese jednu část vlastní minulosti a odhalí pozadí současného dění.

Zhlédnout aktuálně můžete čerstvý trailer, jež představuje mimo jiné dynamický hudební doprovod, který nadále slibuje vedle atraktivní vizuální stránky rovněž vyprávět svůj vlastní příběh a především hbitě reagovat na dění na obrazovce.

To bude za další obsahovat i určité hádanky (detaily zatím neznáme) a údajně se hráči na PC mohou těšit i na množství voleb, které slibují mít svůj vlastní dopad na další směřování příběhu hry. I zde ovšem ale platí to, že si na další detaily budeme muset počkat, současné informace však vypadají přinejmenším slibně a dávají vzpomenout například na atmosféru titulů What Remains of Edith Finch a The Vanishing of Ethan Carter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama