Do Vikigs: Wolves of Midgard míří co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Vikigs: Wolves of Midgard míří co-op

Do Vikigs: Wolves of Midgard míří co-op

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 6. 2017 12:29 1
Reklama

Vydavatelství Kalypso Media ruku v ruce s vývojáři z týmu Games Farm oznamuje, že jejich akční RPG počin Vikings: Volwes of Midgard dostává významný přídavek v podobě lokální kooperace.

Nově se tedy mohou dva hráči na jediném zařízení naráz pustit do nelítostných bitev proti přesile i proti nepříznivé míře pravděpodobnosti, zatím však pouze na PC a na PlayStationu 4. Majitelé Xbox One verze hry si ještě musí chvíli počkat.

Vedle toho mohou hráči zaznamenat rozdíly v režimu opětovné nové hry (New Game+). V takové chvíli mohou hráči opětovné rozehrání absolvovat s již dříve získanými předměty s tím, že obtížnost hry odpovídajícím způsobem a při každém dalším rozehrání nadále narůstá. K tomu do hry míří sdílené úložiště, za pomocí kterého mohou hráči sdílet herní předměty nejen mezi svými postavami, ale i s ostatními hráči v rámci multiplayeru.

Navrch pak tvůrci informují o řadě menší či větších oprav a o zásazích do vybalancování hry, to nejdůležitější jsme však již výše popsali. Pro bližší detaily nicméně můžete zavítat na fóra hry, kde lze nalézt kompletní výčet změn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama