Připomeňte si horor Visage novým videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připomeňte si horor Visage novým videem

Připomeňte si horor Visage novým videem

David Plecháček

David Plecháček

26. 6. 2017 10:09
Reklama

O psychologickém hororu Visage jsme poprvé slyšeli loni v únoru, když se rozjížděla kickstarterová kampaň. Nezávislí autoři SadSquare nechtěli příliš, jen 35 tisíc kanadských dolarů, aby se mohla produkce rozjet na plno a hra vyšla letos v lednu. Jenže s vybraným čtyřnásobkem novinka značně nabobtnala a jejího vydání jsme se dosud nedočkali.

SadSquare ale nejsou zrovna sdílní, takže každou další novinku kvitujeme s povděkem. Tentokrát si neřekneme nic nového, to, že je Visage notně inspirované P.T. neboli Silent Hills stále platí, stejně tak to, že je v přípravě více různých konců a že by horor měl nabídnout každému hráči jiný zážitek. Tentokrát se k Visage vracíme kvůli gameplay traileru.

Samotného hraní se v něm bohužel příliš nedočkáme, ale atmosféra z něj přímo čiší. Zápletka ale dvakrát originálně nepůsobí. Hra se odehrává v 80. letech v prastarém domě, který v minulosti mnoho generací povraždil, ale mnoho v něm prožilo šťastně celý svůj život. Našim úkolem bude přijít na kloub tomu, v čem tkví onen smrtící mechanismu.

Přežije Dwayne, hlavní postava Visage, nebo se stane další obětí? Na to vám gameplay trailer neodpoví, ale rozhodně vás možná navnadí. Visage můžeme čekat ještě letos exluzivně pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama