Logická adventura Aporia brzy vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Logická adventura Aporia brzy vychází

Logická adventura Aporia brzy vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 6. 2017 15:56 1
Reklama

V polovině července dorazí na Steam zajímavá explorativní adventura jménem Aporia: Beyond The Valley, jež nechá hráče prozkoumávat částečně otevřený svět nabitý tajemstvími a zároveň takový, ve kterém panuje takřka absolutní ticho.

Svět Aporie je totiž již dávno mrtvý – kdysi veliká civilizace dávno zanikla a jako hráči se proberete po několik set let trvajícím spánku do světa, který je zcela opuštěný. A díky tomu se příběh hry (který slibuje být hlavním tahounem celé hry) obejde zcela beze slov.

Stát je přitom ale určitě o co a pokochat se můžete níže přiloženým launch trailerem, který již láká na zákonitosti atmosféry hry i na povedenou grafickou stránku. Tu zprostředkovává technologie CryEngine a je na první pohled vidět, že minimálně právě s grafikou si tvůrci hry dali dost záležet.

Vedle toho se níže můžete podívat rovněž na informačně poměrně hutnou ukázku přímo z hraní hry a spatřit v ní lze krajinu s názvem Ez’rat Qin. Ta přitom není zcela prázdná (neboť stále je prý co objevovat) a konec lidstva v tomto případě znamená pouze začátek. Tedy minimálně z pohledu hráčů.

Komentované video tímto ukazuje základní prvky hratelnosti, četné logické puzzly i lákadla k průzkumu jinak nelineárního světa hry.

Samotná hra dorazí 19. července na Steam a další tradiční distribuční kanály, o vydání se přitom stará Green Man Gaming Publishing, což je vydavatelství spadající pod známý obchod s hrami a které se zajímá o aktivní podporu nezávislých vývojářů.

Ke hře by vás ve finále pak mohlo nalákat ještě to, že tvůrci z týmu Investigate North na svém webu lákají na 50 % slevu při včasné předobjednávce hry a při registraci do odběru novinek. Obrázek si již ale každopádně můžete z okolních videí i obrázků udělat sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama