Další várka informací o Star Wars od Visceralu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další várka informací o Star Wars od Visceralu

Další várka informací o Star Wars od Visceralu

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2017 13:49 5
Reklama

Electronic Arts s licencí Star Wars zatím nenakládá nijak zvlášť kreativně, alespoň pokud bychom měli brát v potaz hry, které dosud vyšly a o kterých leccos víme – totiž Battlefront a Battlefront II. Ne, že by nás nezajímaly, ale první díl rebootované série neobsahoval nic nad rámec multiplayeru a na Battlefront II teprve čekáme, ale tak trochu víme, čeho se můžeme dočkat. V tomto ohledu nás tudíž zajímají především nové IP od Visceralu a od studia Respawn.

Ani jedna z nich se na letošní E3 neobjevila. Vzhledem ke strategii vydávat jednu Star Wars hru ročně je to pochopitelné. Přesto jsme se minulý týden o těch blížších Hvězdných válkách, o titulu od autorů Dead Space, dozvěděli něco víc. Možná. Není totiž jisté, jestli se informace ze stránek makingstarwars.net zakládají na pravdě.

Pro tuto chvíli ale předpokládejme, že jsou skutečně pravdivé. Potom by se příběh měl odehrávat mezi 4. a 5. epizodou a hlavním hrdinou by měl být Dodger, přeživší z Alderaanu, který se pohybuje na hraně zákonů. Dnes se ale objevily další informace nad rámec toho, o čem jsme psali naposledy.

Článek pojednává o tom, že Dodger nebude jedinou hlavní postavou. Jeho pravou rukou bude žena, Robie Mattox. Přibližně třicetiletá „pistolnice“ je jediná osoba ve vesmíru, na kterou se může Dodger spolehnout, ať už na osobní rovině, nebo v kdejaké šlamastice. Robie je popisována jako druhá hlavní postava hry, přičemž studio Visceral údajně počítá s tím, že se v (údajně plánovaném) druhém dílu dostane do centra dění.

Její rodiče zemřeli, když byla ještě mladá. Vyrůstala na Coruscantu v podzemní oblasti 1313, kde se jí ujala zločinecká rodina. Makingstarwars.net přináší i takové detaily, jako že například Robie z nějakého důvodu nemá ráda droidy a umělý život ji přímo děsí. Tak se shodou okolností dostala do křížku s Docem, s doktorem/droidem Dodgera. Může to být pravda? A pokud ano, jak jste s nástinem spokojení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama